Produkter for sunn frokost mat (2)

Mattrygg

Mattrygg

N2O i matvarekvalitet er dikarbondioksid, som, som du sikkert kan gjette, brukes i matvareindustrien og derfor har riktig kvalitet for dette. Denne formen for dikarbondioksid er renset og har en renhetsgrad på 99,7 %. Dikarbondioksid (N2O) i matvarekvalitet brukes blant annet i kremkapsler. Denne gassen kan selges i kremkapsler og introduseres i kremkremeren, eller gjennom de også kjente krempatronene. Dikarbondioksid (N2O) kan blande seg godt med de fettholdige stoffene som tilsettes i kremkremeren for å lage en mousse, krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen har dikarbondioksid (N2O) i matvareindustrien også den fordelen at dikarbondioksid har antibakterielle egenskaper. Dermed kan pisket krem oppbevares i kjøleskapet i opptil 10 dager.
Matkvalitet

Matkvalitet

Kvalitets N2O for matbruk er en lystgass som, som du kan gjette, brukes i matindustrien og derfor har den nødvendige kvaliteten for denne industrien. Faktisk er denne formen for lystgass renset og har en renhetsgrad på 99,7 %. Lystgass (N2O) av matvarekvalitet brukes, blant annet, i kremladere for pisket krem. Denne gassen kan selges i kremladere og settes inn i kremladere, eller gjennom de velkjente krempatronene. Lystgass (N2O) kan blandes med fettstoffene som introduseres i kremladere for å danne et skum, en krem eller pisket krem. I tillegg til denne fordelen, er også fordelen med lystgass (N2O) i matindustrien at lystgassen har antibakterielle egenskaper. Og takket være dette, forblir pisket krem godt i opptil 10 dager i kjøleskapet.